خام خواری و گیاه خواری
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 9
خام خواری
در رژیم غذایی خام خواری ، تنها از غذاهای نپخته و غذاهایی که در طبیعت وجود داشته و کسی آنها را آماده مصرف نکرده است استفاده می کنند. اغلب از انواع میوه، سبزیجات، مغز میوه و دانه آن در این رژیم غذایی استفاده می شود. تعریف دقیقی از رژیم خام خواری وجود ندارد و در جاهای مختلف از مواد غذایی متفاوتی استفاده می شود. آنچه بین تمام انواع رژیم های خام خواری مشترک است این است: «به غذایی خام می گویند که آن را بیش از 46 درجه سانتی گراد حرارت نداده و همچنین آن را قبلاً در فریزر قرار نداده باشیم.خام خوار به فردی گفته می شود که تنها غذاهای خام مصرف می کند. نکته اینجاست که مصرف چه مقدار از مواد خام سبب می شود که فردی را خام خوار بنامیم. بیشتر متخصصین معتقدند که اگر 75 درصد از غذای مصرفی فردی یا بیش از این مقدار را مواد غذایی خام تشکیل دهند، چنین فردی را می توان خام خوار به حساب آورد. خام گیاه خوار هااعتقاد دارند که این رژیم متعلق به دوران ماقبل تاریخ است؛ زمانی که انسان ها هنوز آتش را کشف نکرده بودند. همچنین باور دارند که دستگاه گوارش انسان به خصوص برای هضم مواد غذایی خام و انواع سبزیجات تکامل یافته است. آرتوری ویرتانن، زیست شیمیدانی که جایزه نوبل دریافت نمود، به عنوان یکی از طرفداران رژیم خام خواری شناخته شد. او نشان داد که آنزیم های موجود در غذاهای نپخته، هنگام جویدن ماده غذایی خام در دهان آزاد می شوند. این آنزیم با آنزیم های دیگر که بدن آنها را تولید می کند واکنش نشان داده و در نهایت گوارش ماده غذایی را به بهترین نحو انجام می دهند. این رژیم در قرن 20 طرفداران بیشتری یافت، پس از اینکه پزشکان ثابت کردند که رژیم غذایی که دارای میوه و سبزیجات باشد قادر است بیماری های بسیاری را بهبود بخشد. تا مدتها رژیم غذایی خام خواری را زیر مجموعه ای از رژیم گیاه خواری به حساب می آوردند تا اینکه در سال 1975م، رژیم خام خواری به عنوان یک رژیم غذایی مستقل و متفاوت از گیاه خواری به ثبت رسید. از آن زمان، این رژیم غذایی محبوبیت امروزی خود را پیدا کرد و اولین رستوران هایی که این دسته از غذاها را عرضه می کردند در کالیفرنیا و نیویورک تأسیس شدند. بسیاری از پزشکان و متخصصین تغذیه رژیم غذایی خام خواری را تأیید نموده اند. متخصصین تغذیه این نوع رژیم را برای درمان چاقی که امروزه در جوامع توسعه یافته بسیار شایع است مفید می دانند. این رژیم برای درمان بیماری های عروق قلبی، سرطان و دیابت و بیماری های مربوط به سیستم ایمنی مناسب می باشد. اخیراً در آریزونا تحقیقی را بر روی کودکانی انجام داده اند که 75 درصد از غذای مصرفی این کودکان از مواد غذایی خام تهیه شده است. طرفداران این رژیم عقیده دارند که اگر میزان مصرف کالری و اسیدهای چرب ضروری کافی باشد، افراد با هر سنی می توانند انواع غذاهای خام را مصرف کنند و این رژیم برای همه مناسب است.
باورها و تحقیقات به عمل آمده
افرادی که تحت رژیم خام خواری هستند عقیده دارند که:
غذاهای خام حاوی آنزیم هایی هستند که عمل هضم غذا را در بدن تنظیم می نمایند.
حرارت دادن یا فریز نمودن غذا این آنزیم ها را نابود می کند.
مصرف غذا بدون وجود این آنزیم ها در دراز مدت سبب مسمومیت بدن، زیاده روی در مصرف غذا و در نهایت منجر به چاقی می شود.
غذاهای خام نسبت به غذاهای پخته، مواد مغذی بیشتری دارند.
اصل کلی در رژیم خام خواری این است که غذای پخته سمی می باشد؛ چون آنزیم های موجود در غذای خام بر اثر حرارت نابود می شوند. این عقیده را آرتوری ویرتانن برای اولین بار مطرح نمود که به نقش این آنزیم ها در رژیم غذایی افراد اشاره کرد. نتیجه ی تحقیق او نشان داد که خوردن غذای پخته سبب بیماری های مختلف می شود. طرفداران این رژیم باور دارند که با خوردن غذای پخته، لوزالمعده باید بیشتر کار کند و آنزیم بیشتری ترشح نماید. این افراد عقیده دارند که آنزیم های موجود در غذای خام در گوارش غذا، به اندازه آنزیم هایی که دستگاه گوارش ترشح می کند با اهمیتند. در سال 1932م، برای بررسی اثر غذاهای پخته تحقیقی روی دو دسته گربه صورت گرفت. برای مدت ده سال، گربه های گروه اول تحت رژیم غذایی خام خواری بودند؛ درحالی که به گربه های گروه دوم غذاهای پخته می دادند. در نهایت محققان به این نتیجه رسیدند که گربه های گروه اول، سالم تر بودند؛ در حالی که در نسل های متولد شده از گربه های گروه دوم، نقص های مادرزادی به چشم می خورد. طرفداران رژیم خام خواری اعتقاد دارند که آنزیم های موجود در مواد غذایی خام، سلامتی را تضمین نموده و سیستم ایمنی بدن را هم قوی تر می کند. با پیروی از این رژیم می توان پوستی شاداب تر داشت و پر انرژی تر بود؛ در عین حال که میزان ابتلا به بسیاری از بیماری ها به حداقل می رسد. پزشکان و محققان زیادی سعی کرده اند با ارائه سخنرانی یا با نوشتن کتاب و مقاله، مردم را به طرف این رژیم غذایی جذب کنند. برخی از آنها آمار بیمارانی را که با استفاده از این رژیم، از بیماری های مهلکی (مخصوصاً سرطان نجات یافته اند، در کتاب هایشان آورده اند. نورمن واکر، یکی از طرفداران این رژیم غذایی بود که خود، همواره از آن پیروی می کرد. این فرد 118 سال عمر کرد و در نهایت هم در اثر یک حادثه رانندگی جان خود را از دست داد. خام خوران عقیده دارند از آنجا که هیچ جانوری به جز انسان غذای خود را نمی پزد، به همین دلیل است که انسان به بیماری های پیشرونده (مثل سرطان) مبتلا می شود که هیچ یک از جانوران تا به
سایر محصولات :
خام خواری و گیاه خواری
خام خواری و گیاه...
پاورپوینت زندگی نامه میک آنژپاورپوینت زندگی نامه میک آنژ...
خازن2خازن2...
پاورپوینت زندگی نامه سهراب از زبان خودشپاورپوینت زندگی نامه سهراب از...
خازن1خازن1...
پاورپوینت زمین دیجیتالی.PPTپاورپوینت زمین دیجیتالی.PPT...
خازن 21صخازن 21ص...
حکیم ابوالقاسم حسن بن علی طوسی معروف به فردوسی 7صحکیم ابوالقاسم حسن بن علی طوسی...
پاورپوینت زعفران 24 اسلایدپاورپوینت زعفران 24 اسلاید...
حقوق و دستمزدحقوق و دستمزد...
حقوق و دستمزد 30حقوق و دستمزد...
پاورپوینت زردآلو و خواص آنپاورپوینت زردآلو و خواص آن...
حقوق و تکالیف جهانگردان در ایران 11صحقوق و تکالیف جهانگردان در ایران 11ص...
پاورپوینت ریاضیات عمومی و کاربرد های آنپاورپوینت ریاضیات عمومی و...
حقوق مدنی کامل 128صحقوق مدنی ...
حقوق عمومی و حقوق خصوصی 6صحقوق عمومی و حقوق خصوصی 6ص...
پاورپوینت ریخت شناسی تاس ماهیان 14 اسلایدپاورپوینت ریخت شناسی تاس ماهیان 14...
حقوق زن و مرد در جامعه 19صحقوق زن و مرد در جامعه 19ص...
حقوق اساسی مردم ایران درقانون اساسی 13صحقوق اساسی مردم ایران درقانون اساسی 13ص...
پاورپوینت روشهای گردآوری اطلاعاتپاورپوینت روشهای گردآوری اطلاعات...
حق العمل کاری 15حق العمل کاری 15...
حفاظت سیستم های الکتریکی 6 صحفاظت سیستم های الکتریکی ...
حسابرسی وجوه نقد وبانکحسابرسی وجوه نقد وبانک...
حسابرسی عملکرد و عملیاتی 17 صحسابرسی عملکرد و...
حسابرسى داخلىحسابرسى داخلى...
حسابدرای برق 10صحسابدرای برق 10ص...
حسابداری پیمانکاریحسابداری پیمانکاری...
حسابداری پیمانکاری پروژه کاردانیحسابداری پیمانکاری پروژه کاردانی ...
حسابداری مسوولیتهای اجتماعیحسابداری مسوولیتهای اجتماعی...
دانلود نقشه اتوکدی استان سیستان و بلوچستاندانلود نقشه اتوکدی استان سیستان و...
حسابداری مسوولیتهای اجتماعی 16صحسابداری مسوولیتهای اجتماعی 16ص...
حسابداری مدیریتی 13 صحسابداری مدیریتی 13 ص...
حسابداری مدیریت هزینهیابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادیحسابداری مدیریت هزینهیابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن...
حسابداری صنعتیحسابداری صنعتی...
حسابداری صنعتی آشنایی با برخی مفاهیم اساسی حسابداری مدیریت هزینه یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی محسابداری صنعتی آشنایی با...
حسابداری صنعتی 70حسابداری صنعتی ...
حسابداری دولتیحسابداری دولتی...
حسابداری 85 صحسابداری 85 ص...
حسابداری تاییدیه سربرگ شرکت 28صحسابداری تاییدیه سربرگ شرکت 28ص...
حسابداری مدیریت محیطیحسابداری مدیریت محیطی...
حسابداری صنعتی بهای تمام شدهحسابداری صنعتی بهای تمام شده...
حسابداری تکنولوژی جدید در سیستم های پرداخت قراردادی بیمارستان ها 37 صحسابداری تکنولوژی جدید در...
حسابداری مقاله کامل 15 صحسابداری مقاله...
حساب وجوه درآمد اختصاصی 12 صحساب وجوه درآمد...
حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی3حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی3...
حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی2حساب مستقل وجوه ...
حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصیحساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی...
حروف ابجد 7صحروف ابجد 7ص...
حرفه گرائی در حسابداری –دیدگاه فرهنگی در کشورهای درحال توسعه 5صحرفه گرائی در...
حافظ ومعشوقه خواهی 8صحافظ ومعشوقه خواهی 8ص...
ولت متر دیجیتال ۰ تا 30 ولت با AVRمقدمه ای بر داده کاوی
طرح درس پداگوژی(اینترنت
رشد اخلاق در نوجوانان و جوانان
ولت متر دیجیتال ۰ تا 30 ولت با AVR
ساعت دییجیتال با نمایشگر سون سگمنت
اسیلوسکوپ دیجیتال با AVR
طراحی گیت XOR با hspice
پروژه کنترل موتور DC با استفاده میکروکنترلر ATMEGA 16 با نرم افزارCodeVision همراه فایل Proteus
قانون اساسی
قارچهای عالی
قارچهای عالی (2)
قارچهای خوراکی صدفی60ص
قارچ
کلمات کلیدی :ژیم ذایی یماری های نزیم های مواد ذایی گیاه واری های موجود یماری ذاهای رفداران ستفاده نهایت موجود گوارش
- ۹۶/۰۹/۱۳