gpiona

  • ۰
  • ۰

خام خواری و گیاه خواری

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 9

خام خواری

در رژیم غذایی خام خواری ، تنها از غذاهای نپخته و غذاهایی که در طبیعت وجود داشته و کسی آنها را آماده مصرف نکرده است استفاده می کنند. اغلب از انواع میوه، سبزیجات، مغز میوه و دانه آن در این رژیم غذایی استفاده می شود. تعریف دقیقی از رژیم خام خواری وجود ندارد و در جاهای مختلف از مواد غذایی متفاوتی استفاده می شود. آنچه بین تمام انواع رژیم های خام خواری مشترک است این است: «به غذایی خام می گویند که آن را بیش از 46 درجه سانتی گراد حرارت نداده و همچنین آن را قبلاً در فریزر قرار نداده باشیم.خام خوار به فردی گفته می شود که تنها غذاهای خام مصرف می کند. نکته اینجاست که مصرف چه مقدار از مواد خام سبب می شود که فردی را خام خوار بنامیم. بیشتر متخصصین معتقدند که اگر 75 درصد از غذای مصرفی فردی یا بیش از این مقدار را مواد غذایی خام تشکیل دهند، چنین فردی را می توان خام خوار به حساب آورد. خام گیاه خوار هااعتقاد دارند که این رژیم متعلق به دوران ماقبل تاریخ است؛ زمانی که انسان ها هنوز آتش را کشف نکرده بودند. همچنین باور دارند که دستگاه گوارش انسان به خصوص برای هضم مواد غذایی خام و انواع سبزیجات تکامل یافته است. آرتوری ویرتانن، زیست شیمیدانی که جایزه نوبل دریافت نمود، به عنوان یکی از طرفداران رژیم خام خواری شناخته شد. او نشان داد که آنزیم های موجود در غذاهای نپخته، هنگام جویدن ماده غذایی خام در دهان آزاد می شوند. این آنزیم با آنزیم های دیگر که بدن آنها را تولید می کند واکنش نشان داده و در نهایت گوارش ماده غذایی را به بهترین نحو انجام می دهند. این رژیم در قرن 20 طرفداران بیشتری یافت، پس از اینکه پزشکان ثابت کردند که رژیم غذایی که دارای میوه و سبزیجات باشد قادر است بیماری های بسیاری را بهبود بخشد. تا مدتها رژیم غذایی خام خواری را زیر مجموعه ای از رژیم گیاه خواری به حساب می آوردند تا اینکه در سال 1975م، رژیم خام خواری به عنوان یک رژیم غذایی مستقل و متفاوت از گیاه خواری به ثبت رسید. از آن زمان، این رژیم غذایی محبوبیت امروزی خود را پیدا کرد و اولین رستوران هایی که این دسته از غذاها را عرضه می کردند در کالیفرنیا و نیویورک تأسیس شدند. بسیاری از پزشکان و متخصصین تغذیه رژیم غذایی خام خواری را تأیید نموده اند. متخصصین تغذیه این نوع رژیم را برای درمان چاقی که امروزه در جوامع توسعه یافته بسیار شایع است مفید می دانند. این رژیم برای درمان بیماری های عروق قلبی، سرطان و دیابت و بیماری های مربوط به سیستم ایمنی مناسب می باشد. اخیراً در آریزونا تحقیقی را بر روی کودکانی انجام داده اند که 75 درصد از غذای مصرفی این کودکان از مواد غذایی خام تهیه شده است. طرفداران این رژیم عقیده دارند که اگر میزان مصرف کالری و اسیدهای چرب ضروری کافی باشد، افراد با هر سنی می توانند انواع غذاهای خام را مصرف کنند و این رژیم برای همه مناسب است.

باورها و تحقیقات به عمل آمده

افرادی که تحت رژیم خام خواری هستند عقیده دارند که:

غذاهای خام حاوی آنزیم هایی هستند که عمل هضم غذا را در بدن تنظیم می نمایند.

حرارت دادن یا فریز نمودن غذا این آنزیم ها را نابود می کند.

مصرف غذا بدون وجود این آنزیم ها در دراز مدت سبب مسمومیت بدن، زیاده روی در مصرف غذا و در نهایت منجر به چاقی می شود.

غذاهای خام نسبت به غذاهای پخته، مواد مغذی بیشتری دارند.

اصل کلی در رژیم خام خواری این است که غذای پخته سمی می باشد؛ چون آنزیم های موجود در غذای خام بر اثر حرارت نابود می شوند. این عقیده را آرتوری ویرتانن برای اولین بار مطرح نمود که به نقش این آنزیم ها در رژیم غذایی افراد اشاره کرد. نتیجه ی تحقیق او نشان داد که خوردن غذای پخته سبب بیماری های مختلف می شود. طرفداران این رژیم باور دارند که با خوردن غذای پخته، لوزالمعده باید بیشتر کار کند و آنزیم بیشتری ترشح نماید. این افراد عقیده دارند که آنزیم های موجود در غذای خام در گوارش غذا، به اندازه آنزیم هایی که دستگاه گوارش ترشح می کند با اهمیتند. در سال 1932م، برای بررسی اثر غذاهای پخته تحقیقی روی دو دسته گربه صورت گرفت. برای مدت ده سال، گربه های گروه اول تحت رژیم غذایی خام خواری بودند؛ درحالی که به گربه های گروه دوم غذاهای پخته می دادند. در نهایت محققان به این نتیجه رسیدند که گربه های گروه اول، سالم تر بودند؛ در حالی که در نسل های متولد شده از گربه های گروه دوم، نقص های مادرزادی به چشم می خورد. طرفداران رژیم خام خواری اعتقاد دارند که آنزیم های موجود در مواد غذایی خام، سلامتی را تضمین نموده و سیستم ایمنی بدن را هم قوی تر می کند. با پیروی از این رژیم می توان پوستی شاداب تر داشت و پر انرژی تر بود؛ در عین حال که میزان ابتلا به بسیاری از بیماری ها به حداقل می رسد. پزشکان و محققان زیادی سعی کرده اند با ارائه سخنرانی یا با نوشتن کتاب و مقاله، مردم را به طرف این رژیم غذایی جذب کنند. برخی از آنها آمار بیمارانی را که با استفاده از این رژیم، از بیماری های مهلکی (مخصوصاً سرطان نجات یافته اند، در کتاب هایشان آورده اند. نورمن واکر، یکی از طرفداران این رژیم غذایی بود که خود، همواره از آن پیروی می کرد. این فرد 118 سال عمر کرد و در نهایت هم در اثر یک حادثه رانندگی جان خود را از دست داد. خام خوران عقیده دارند از آنجا که هیچ جانوری به جز انسان غذای خود را نمی پزد، به همین دلیل است که انسان به بیماری های پیشرونده (مثل سرطان) مبتلا می شود که هیچ یک از جانوران تا به









سایر محصولات :
خام خواری و گیاه خواری

خام خواری و گیاه...

پاورپوینت زندگی نامه میک آنژ

پاورپوینت زندگی نامه میک آنژ...

خازن2

خازن2...

پاورپوینت زندگی نامه سهراب از زبان خودش

پاورپوینت زندگی نامه سهراب از...

خازن1

خازن1...

پاورپوینت زمین دیجیتالی.PPT

پاورپوینت زمین دیجیتالی.PPT...

خازن 21ص

خازن 21ص...

حکیم ابوالقاسم حسن بن علی طوسی معروف به فردوسی 7ص

حکیم ابوالقاسم حسن بن علی طوسی...

پاورپوینت زعفران 24 اسلاید

پاورپوینت زعفران 24 اسلاید...

حقوق و دستمزد

حقوق و دستمزد...

حقوق و دستمزد 30

حقوق و دستمزد...

پاورپوینت زردآلو و خواص آن

پاورپوینت زردآلو و خواص آن...

حقوق و تکالیف جهانگردان در ایران 11ص

حقوق و تکالیف جهانگردان در ایران 11ص...

پاورپوینت ریاضیات عمومی و کاربرد های آن

پاورپوینت ریاضیات عمومی و...

حقوق مدنی کامل 128ص

حقوق مدنی ...

حقوق عمومی و حقوق خصوصی 6ص

حقوق عمومی و حقوق خصوصی 6ص...

پاورپوینت ریخت شناسی تاس ماهیان 14 اسلاید

پاورپوینت ریخت شناسی تاس ماهیان 14...

حقوق زن و مرد در جامعه 19ص

حقوق زن و مرد در جامعه 19ص...

حقوق اساسی مردم ایران درقانون اساسی 13ص

حقوق اساسی مردم ایران درقانون اساسی 13ص...

پاورپوینت روشهای گردآوری اطلاعات

پاورپوینت روشهای گردآوری اطلاعات...

حق العمل کاری 15

حق العمل کاری 15...

حفاظت سیستم های الکتریکی 6 ص

حفاظت سیستم های الکتریکی ...

حسابرسی وجوه نقد وبانک

حسابرسی وجوه نقد وبانک...

حسابرسی عملکرد و عملیاتی 17 ص

حسابرسی عملکرد و...

حسابرسى داخلى

حسابرسى داخلى...

حسابدرای برق 10ص

حسابدرای برق 10ص...

حسابداری پیمانکاری

حسابداری پیمانکاری...

حسابداری پیمانکاری پروژه کاردانی

حسابداری پیمانکاری پروژه کاردانی ...

حسابداری مسوولیتهای اجتماعی

حسابداری مسوولیتهای اجتماعی...

دانلود نقشه اتوکدی استان سیستان و بلوچستان

دانلود نقشه اتوکدی استان سیستان و...

حسابداری مسوولیتهای اجتماعی 16ص

حسابداری مسوولیتهای اجتماعی 16ص...

حسابداری مدیریتی 13 ص

حسابداری مدیریتی 13 ص...

حسابداری مدیریت هزینه‌یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادی

حسابداری مدیریت هزینه‌یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن...

حسابداری صنعتی

حسابداری صنعتی...

حسابداری صنعتی آشنایی با برخی مفاهیم اساسی حسابداری مدیریت هزینه یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی م

حسابداری صنعتی آشنایی با...

حسابداری صنعتی 70

حسابداری صنعتی ...

حسابداری دولتی

حسابداری دولتی...

حسابداری 85 ص

حسابداری 85 ص...

حسابداری تاییدیه سربرگ شرکت 28ص

حسابداری تاییدیه سربرگ شرکت 28ص...

حسابداری مدیریت محیطی

حسابداری مدیریت محیطی...

حسابداری صنعتی بهای تمام شده

حسابداری صنعتی بهای تمام شده...

حسابداری تکنولوژی جدید در سیستم های پرداخت قراردادی بیمارستان ها 37 ص

حسابداری تکنولوژی جدید در...

حسابداری مقاله کامل 15 ص

حسابداری مقاله...

حساب وجوه درآمد اختصاصی 12 ص

حساب وجوه درآمد...

حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی3

حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی3...

حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی2

حساب مستقل وجوه ...

حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی

حساب مستقل وجوه درآمد اختصاصی...

حروف ابجد 7ص

حروف ابجد 7ص...

حرفه گرائی در حسابداری –دیدگاه فرهنگی در کشورهای درحال توسعه 5ص

حرفه گرائی در...

حافظ ومعشوقه خواهی 8ص

حافظ ومعشوقه خواهی 8ص...

ولت متر دیجیتال ۰ تا 30 ولت با AVR
مقدمه ای بر داده کاوی
طرح درس پداگوژی(اینترنت
رشد اخلاق در نوجوانان و جوانان
ولت متر دیجیتال ۰ تا 30 ولت با AVR
ساعت دییجیتال با نمایشگر سون سگمنت
اسیلوسکوپ دیجیتال با AVR
طراحی گیت XOR با hspice
پروژه کنترل موتور DC با استفاده میکروکنترلر ATMEGA 16 با نرم افزارCodeVision همراه فایل Proteus
قانون اساسی
قارچهای عالی
قارچهای عالی (2)
قارچهای خوراکی صدفی60ص
قارچ

کلمات کلیدی :ژیم ذایی یماری های نزیم های مواد ذایی گیاه واری های موجود یماری ذاهای رفداران ستفاده نهایت موجود گوارش
  • ۹۶/۰۹/۱۳
  • آسمان آبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی